Skip to main content

Ce ne diferențiază.

Suntem o echipă bine sudată, agilă, care aduce un plus de creativitate și inovație în zona marketingului digital & eCommerce, având o înțelegere rapidă a fiecărui tip de business și un sistem de lucru optimizat.

Dedicați

Evităm să lucrăm cu un număr mare de clienți, tocmai pentru a oferi calitatea și dedicarea pe care am dori să le primim și noi. Succesul vostru este și succesul nostru.

Metodici

Definirea clară a procesele și milestone-urile execuție sunt în centrul a ceea ce facem pentru a eficientiza procesele, a reduce timpul și a vă ajuta să atingeți obiectivele setate mai rapid.

Eficienți

Abordarea bazată pe procese clar definite are ca rezultat servicii coerente și rapide pentru toți clienții noștri. Alocăm un timp de 60-90 de minute pentru a vă prelua solicitările, spre deosebire de unele agenții unde acest proces poate dura săptămâni.

Optimizarea costurilor operaționale

Costul total al angajării unui specialist de marketing, social media sau SEO, este mai mare decât costul serviciilor noastre.

Investiții profitabile

Strategiile noastre de marketing digital sunt eficace și capabile să vă ofere rezultate eficiente de creștere a veniturilor, astfel încât sumele investite să genereze o rentabilitate sănătoasă.

Calitate și servicii impecabile

Suntem o echipă restrânsă și agilă dintr-un motiv: să ne menținem lista de clienți redusă astfel încât să ne permită să alocăm mai mult timp fiecărui client și să oferim astfel, cele mai bune servicii posibile.

MISIUNE

Susținem o creștere
și sustenabilă.

Inovația stă la baza acțiunilor noastre. Îmbinăm cunoștințe trans-disciplinare cu o metodologie agilă pentru a identifica și implementa cele mai bune soluții de marketing.

Ne place să construim website-uri excelente, să dezvoltăm o strategie eficientă de marketing digital, să dominăm rețelele de socializare, să creăm și să gestionăm relații cu influenceri de top, să generăm conținut convingător despre produse care îmbunătățesc viața oamenilor.

VALORILE NOASTRE

Oferim valoare și
ne bucurăm de călătorie.

Ne propunem să construim relații puternice și de lungă durată centrându-ne pe transparență și respect reciproc.

Suntem parteneri și colaboratori în același timp - nu doar un furnizor de marketing. Colaborarea cu noi presupune un echilibru între nevoile afacerii, echipă și parteneri. Și asta necesită transparență.

Proiectele noastre
Nesco Digital - Digital Marketing
Nesco Digital - Digital Marketing
Nesco Digital - Digital Marketing
Nesco Digital - Digital Marketing
Nesco Digital - Digital Marketing
Nesco Digital - Digital Marketing

ABORDAREA NOASTRĂ

Nu există soluții magice, ci un proces atent gândit.

1

Reflectează.

Aveți nevoie într-adevăr de un website? Mulți dintre clienții noștri ne abordează crezând că au nevoie de „x”, dar descoperă că au nevoie de „y”. Ne aliniem nevoilor tuturor părților și găsim soluția potrivită pentru a avansa.
2

Mixează.

Folosim o abordare interdisciplinară pentru a optimiza rezultatele echipei. Acest lucru duce la execuții de calitate și experiențe inedite.
3

Acționează.

Puneți-vă întotdeauna în locul utilizatorului, chiar din poziția de utilizator. Ar trebui să existe mai mult timp pentru a experimenta cum arată, se simte și acționează produsul sau serviciul și mai puțin timp pierdut în bucla unor ipoteze interminabile.

Intră legătură cu noi.

Solicită o evaluare a proiectului tău!

    Pentru a ne trimite detaliile de contact, vă rugăm să citiți și bifati termenii GDPR.