Skip to main content

Strategie digitală .

Lumea va deveni în curând un loc în care brandurile se vor diferenția prin calitatea experienței pe care o oferă. Trebuie să generați și să implementați experiențe care atrag, încântă, păstrează clienții și vă dezvoltă afacerea.

Evident, puteți păstra (sau pierde) clienții cu o experiență bună (sau rea). Dar impactul experienței depășește cu mult procesul de retenție.

Potențialii dumneavoastră clienți măsoară experiența atunci când aleg să devină clienți, în funcție de cât de des sau cât de mult aleg și cumpără brandul dumneavoastră și dacă oferă recenzii și loialitate.

Atât în online sau in-store, așteptările clienților sunt mai mari decât oricând. Provocarea apare în canalele digitale, acolo unde nu mai puteți oferi servicii personale. În această situație, cum vă asigurați că platforma pe care ați construit-o nu este doar funcțională, ci și experiențială?

La Nesco Digital, generarea experiențelor focusate pe individ se află în centrul fiecărei strategii digitale pe care o creăm și ghidează fiecare concept generat de echipa noastră. Suntem inspirați de provocarea de a transforma orice design, conținut și cod în interacțiuni și emoții. Doar prin intermediul acestor experiențe considerăm că ne putem ajuta clienții să crească și să rămână relevanți YOY.

Secretul succesului

La Nesco Digital, analizăm întregul ecosistem al brandului dumneavoastră pentru a crea o strategie digitală personalizată. Aceasta înseamnă să înțelegem în profunzime obiectivele dumneavoastră, modul în care noul dumneavoastră serviciu sau produs se integrează în afacerea dumneavoastră și ce pași sunt oportuni. Vrem să înțelegem cum experiența pe care o vom crea se va încadra în fluxurile de lucru existente și vom colabora cu dumneavoastră pentru a digitaliza acele fluxuri de lucru acolo unde este obligatoriu.

De asemenea, este foarte important să ne cunoaștem cu adevărat concurenții. Este nevoie să înțelegem în ce constă competiția, cum își stabilesc competitorii așteptările clienților și să identificăm oportunități pentru a vă diferenția brandul sau de a depăși concurența. Cel mai important, vom aprofunda analiza datelor pentru a identifica comportamentul, motivațiile și nevoile publicului dumneavoastră.

Construirea unei experiențe digitale nu înseamnă doar respectarea celor mai bune practici. O strategie digitală puternică se asigură că cele mai relevante audiențe, funcționalități, direcții creative și obiective sunt descoperite și setate chiar la începutul procesului, punând bazele proceselor următoare.

Diferența

Scalabilitate

Știm că mediul de business poate fi imprevizibil, așa că suntem flexibili fie să creștem împreună cu dumneavoastră, fie să ne adaptăm prin reducerea volumului serviciilor noastre, dacă este necesar.

Tarife accesibile

Nu vom bloca retainers. Veți plăti doar pentru serviciile noastre. Preferăm să investiți restul banilor în promovare și să vă dezvoltați afacerea – creșterea dumneavoastră este și creșterea noastră!

Vă întrebați în ce direcție poate evolua marketing-ul dumneavoastră? Haideți să explorăm împreună!

Contactați-ne