Skip to main content

Social Marketing.

“Cum gestionăm social media?”
O întrebare provocatoare pentru majoritatea brandurilor. Social media presupune creativitate și conversații, iar orice conversație relevantă începe prin a asculta.

Social media se află astăzi în centrul erei digitale. Gestionată eficient, social media este un instrument de neegalat pentru construirea engagement-ului și raportarea la o scară largă.

Succesul în social media este astăzi limitat de diminuarea propagării organice, concurența iminentă pentru atenția publicului și viteza schimbării pe măsură ce platformele își schimbă algoritmii. O provocare mai subtilă pentru branduri este presiunea de a urmări creșterea de dragul indicatorilor, de a se focusa doar pe numărul de distribuiri și aprecieri, indicatori care pot sau nu impacta afacerea.

Trăim într-o lume socială, iar brandurile care au cu adevărat succes pe platformele sociale se pot conecta cu publicul lor în moduri în care marketerii nici nu ar fi bănuit ca ar fi posibile.

Nesco ajută brandurile să reușească pe rețelele de socializare, datorită agilității, modului clar în ceea ce privește setarea obiectivelor și concentrându-se exclusiv pe audiența. Scopul tuturor serviciilor noastre de social media este simplu: de a ajuta publicul să-și spună mai bine propriile povești.

Pe măsură ce platformele de socializare reduc distribuirea organică, social marketing-ul cere din ce în ce mai mult o promovare plătită. Iubim propagarea organică și credem că modul organic se declanșează atunci când campaniile inteligent plătite încep.

Dacă paginile organice ale unui brand par desuete, moarte sau deconectate de la social media, chiar și o campanie plătită extraordinară poate face mai mult rău decât bine. De asemenea, social media are alte roluri, dincolo de a popula feed-urile utilizatorilor. Profilurile sociale apar de obicei cât mai vizibil în căutari, astfel încât acestea devin un criteriu important pentru consumatori atunci când evaluează un brand.

Differența

Scalabilitate

Știm că mediul de business poate fi imprevizibil, așa că suntem flexibili fie să creștem împreună cu dumneavoastră, fie să ne adaptăm prin reducerea volumului serviciilor noastre, dacă este necesar.

Tarife accesibile

Nu vom bloca retainers. Veți plăti doar pentru serviciile noastre. Preferăm să investiți restul banilor în promovare și să vă dezvoltați afacerea – creșterea dumneavoastră este și creșterea noastră!

Vă întrebați în ce direcție poate evolua marketing-ul dumneavoastră? Haideți să explorăm împreună!

Contactați-ne