Skip to main content

Performance Marketing.

Pentru a performa optim, promovarea online trebuie să combine date, creativitate și expertiză. Când aceste lucruri se conectează, brandurile cresc și prospecții devin clienți. Utilizarea datelor relevante și a unei creativități impactante pot ajuta brandurile să ajungă la publicul potrivit la momentul potrivit.

Platformele, canalele și rețelele de afișare se dezvoltă continuu odată cu audiența lor. Această schimbare constantă poate fi distractivă pentru utilizatori, însă ridică o serie de provocări brandurilor și specialiștilor interni pentru a ține pasul și a rămâne conectați și relevanți.

Atunci când apelezi la serviciile Nesco, o întreagă echipă de experți se va angaja să lucreze si să se dedice brandului dumneavoastră. Mai mult decât atât, veți beneficia de copywriteri și designeri care cunosc întocmai peisajul digital și colaborează pentru a produce reclame performante care obțin rezultate.

Când vorbim despre rezultate, ne axăm pe acele rezultate care contează pentru dumneavoastră – clienți noi înrolați, vânzări, încasări, utilizare produs, retenție – nu doar pe indicatorii pe care agențiile își propun să-i măsoare. Suntem pasionați să ne axăm și să analizăm date și cifre pentru a obține o imagine completă a clienților și afacerii dumneavoastră, dar și a performanței noastre.

Abordarea noastră

A/B testing-ul și optimizarea constantă sunt esențiale pentru performance marketing. Și, într-un mod natural, ne concentrăm eforturile pentru a dezvolta strategii de succes și a maximiza valoarea generată de bugetele investite prin analizarea performanței și reducerea CPC-ului (cost per click).

Cu toate acestea, dacă toată atenția este concentrată înspre optimizarea tacticilor, riscați să pierdeți o serie de oportunități.

La Nesco Digital, credem cu tărie că interpretarea datelor de performance marketing ar trebui să se axeze pe o analiză constantă a audienței, maximizându-i valoarea nu doar prin tactici, ci si prin strategie.

Obținem informații despre audiență din datele privind performanța campaniei și testăm strategia noastră originală. Au fost corecte estimările noastre despre audiența targetată? Ce altceva am învățat? Având o imagine mai amplă și mai nuanțată a publicului nostru, există noi campanii sau tactici pe care le-am putea încerca? În cele din urmă, totul se reduce la a fi un partener pentru dumneavoastră, nu doar o agenție media – întotdeauna va fi rolul pe care ni-l dorim.

Diferența

Scalabilitate

Știm că mediul de business poate fi imprevizibil, așa că suntem flexibili fie să creștem împreună cu dumneavoastră, fie să ne adaptăm prin reducerea volumului serviciilor noastre, dacă este necesar.

Tarife accesibile

Nu vom bloca retainers. Veți plăti doar pentru serviciile noastre. Preferăm să investiți restul banilor în promovare și să vă dezvoltați afacerea – creșterea dumneavoastră este și creșterea noastră!

Vă întrebați în ce direcție poate evolua marketing-ul dumneavoastră? Haideți să explorăm împreună!

Contactați-ne