Skip to main content

Nume & slogan de brand.

De cele mai multe ori, se întâmplă să alegeți numele sau sloganul perfect chiar atunci când va aflați sub duș, iar întreaga companie îl adoptă imediat. Noi suntem aici pentru toate celelalte momente. 🙂

Dacă ați ales vreodată un nume pentru copil, veți ști că este una dintre cele mai subiective, personale și mai importante decizii pe care le veți lua pentru el. Deși procesul de găsire a unui nume pentru brandul dumneavoastră este totuși diferit, nu puteți face abstracție de faptul că și un brand este ca și copilul tău.

Este ușor să respingi numele care nu se potrivesc. Adevărata provocare atunci cînd alegeți un nume și un slogan este găsirea acestora astfel încât să transmită încredere și în jurul cărora să se alinieze toți stakeholderii.
Misiunea noastră este să vă ajutăm să găsiți numele corect și agreat de toți stakeholderii. Combinând agilitatea verbală și acuitatea strategică, abordăm într-un mod riguros identificarea numelor.
Numele contează cu adevărat
Să fim sinceri: cu toții am judecat un brand (sau o persoană) după numele lor. Prietenoase sau tabu, ​​lungi sau scurte, numele generează asocieri și sugerează personalitatea brandului. Numele unui brand devine un element definitoriu în trasarea primei impresii.

Denumirea nu este doar o necesitate, este o oportunitate. Numele pot fi foarte impactante, așa că ceea ce numiți, vă va defini atât pe dumneavoastră cât și produsul deținut, fie că este un proces, o ofertă de servicii sau o inițiativă.

Diferența

Scalabilitate

Știm că mediul de business poate fi imprevizibil, așa că suntem flexibili fie să creștem împreună cu dumneavoastră, fie să ne adaptăm prin reducerea volumului serviciilor noastre, dacă este necesar.

Tarife accesibile

Nu vom bloca retainers. Veți plăti doar pentru serviciile noastre. Preferăm să investiți restul banilor în promovare și să vă dezvoltați afacerea – creșterea dumneavoastră este și creșterea noastră!

Vă întrebați în ce direcție poate evolua marketing-ul dumneavoastră? Haideți să explorăm împreună!

Contactați-ne