Skip to main content

Marketing automatizat.

Fiecare departament de marketing ar trebui să își automatizeze ciclul de viață al clientului în scenarii și să le direcționeze catre spațiul potrivit. Se pot automatiza următoarele aspecte: atragerea de lead-uri, reactivarea clienților, recuperarea coșurilor de cumpărături abandonate și multe altele.

Automatizarea marketingului facilitează targetarea consumatorilor cu mesaje automatizate pe diverse canale ca e-mail, web, social media și mobil. Mesajele sunt trimise automat în baza unor seturi de instrucțiuni numite fluxuri de lucru. Fluxurile de lucru pot fi definite prin șabloane, fie dezvoltate de la zero sau modificate pe parcursul campaniei pentru a obține rezultate mai bune.

Conceptul „ marketing automatizat” a devenit totuși un termen la modă, ceea ce i-a determinat pe o serie de marketeri să apeleze la softuri de marketing automatizat sub falsa impresie că acestea înglobează toate instrumentele de marketing digital necesare pentru creștere, inclusiv cele necesare pentru a genera noi oportunități. Această concepție greșită îi face pe mulți marketeri să dețină instrumente sofisticate pentru automatizare utile funnel-ului,  dar nici o soluție pentru generarea de noi lead-uri de la început.

În consecință, marketerii neexperimentați încep să cumpere liste de adrese de e-mail pentru a crește,  în loc să genereze propriile lead-uri și oportunități. Deși pare o soluție rapidă, nu reprezintă o soluție pe termen lung și nici nu creează un teren fertil pentru o relație mai sănătoasă și mai de durată cu viitorii dumneavoastră clienți.

Diferența

Scalabilitate

Știm că mediul de business poate fi imprevizibil, așa că suntem flexibili fie să creștem împreună cu dumneavoastră, fie să ne adaptăm prin reducerea volumului serviciilor noastre, dacă este necesar.

Tarife accesibile

Nu vom bloca retainers. Veți plăti doar pentru serviciile noastre. Preferăm să investiți restul banilor în promovare și să vă dezvoltați afacerea – creșterea dumneavoastră este și creșterea noastră!

Vă întrebați în ce direcție poate evolua marketing-ul dumneavoastră? Haideți să explorăm împreună!

Contactați-ne