Skip to main content

Influencer marketing.

Pe măsură ce încrederea consumatorilor devine din ce in ce mai greu de câștigat, brandurile au nevoie, mai mult decât oricând, de suporteri în care publicul lor să creadă și de care să le placă.

Includerea influencer marketingului în strategia dumneavoastră digitală poate fi o modalitate incredibil de eficientă de a construi credibilitate și de a crește implicarea, dacă este făcută corect.

Influencerul a câștigat teren, implicarea sa deveninând o tactică eficientă de marketing. Ascensiunea rapidă a antreprenorilor din mediul online confirmă un adevăr important: publicul de astăzi dorește să se conecteze cu acei oameni pe care-i admiră și la care se pot raporta, iar aceste personalități pot media interacțiunea oamenilor cu brandurile.

Astăzi consumatorii sunt mai sceptici ca niciodată față de branduri, fiind alimentați de întrebări privind confidențialitatea datelor, targetare și multe altele. Brandurile au nevoie de ambasadori care pot crea încredere, genera conversii și construi o imagine pozitivă.

Echipa noastră abordează influencer marketingul printr-un mix care înglobează cercetare, o bună cunoaștere a pieței și recunoaștere socială. Considerăm că influencerul perfect nu este cel cu cea mai mare bază de urmăritori, ci persoana care reușește să stabilească conexiuni reale cu urmăritorii săi, în aceași manieră în care își propune și brandul. Pentru ca această conexiune să se întâmple, este nevoie de o echipă care să înțeleagă profilul influencer-ului și cum îl poată folosi pentru atinge obiectivele setate.
Oamenilor le pasă de brandurile lor preferate. Pe de altă parte, există multe alte branduri care le sunt indiferente. Diferența dintre brandurile pe care le iubesc și cele pentru care nu au o afinitate este dată de relevanță și încredere, particularități urmărite de branduri.

Diferența

Scalabilitate

Știm că mediul de business poate fi imprevizibil, așa că suntem flexibili fie să creștem împreună cu dumneavoastră, fie să ne adaptăm prin reducerea volumului serviciilor noastre, dacă este necesar.

Tarife accesibile

Nu vom bloca retainers. Veți plăti doar pentru serviciile noastre. Preferăm să investiți restul banilor în promovare și să vă dezvoltați afacerea – creșterea dumneavoastră este și creșterea noastră!

Vă întrebați în ce direcție poate evolua marketing-ul dumneavoastră? Haideți să explorăm împreună!

Contactați-ne