Skip to main content

Identitate vizuală.

Oamenii nu ar trebui să aloce prea mult timp pentru a înțelege logo-uri sau identitătăți vizuale. Tocmai acest lucru le oferă putere și relevanță.

Cele mai ușor de recunoscut și impactante logo-uri și identități de brand sunt acelea care pot genera un lanț de emoții într-o secundă. Crearea acestor asocieri instantanee implică mult efort.

Gândiți-vă la brandul preferat – vă asigurăm că fiecare culoare, fiecare font, fiecare formă și fiecare linie a fost obținută în urma unui efort asiduu și constant depus de către agenția de branding în strânsă colaborare cu clientul.

Brandurile acordă importanță identității vizuale pentru că știu că numărul de impresii contează – indiferent dacă sunt o companie de un miliard de euro sau un start-up. Brandurile câștigă atunci când se prezintă ca fiind relevante, de încredere și memorabile.

Începeți din prima linie
Într-o lume în care publicul tău este bombardat cu mesaje de marketing, atenția devine prețioasă. Atenția și implicarea publicului se câștigă fie organic, fie investind. Într-o piață inundată de start up-uri și branduri de nisă este riscant a te poziționa ca un brand generalist, cu soluții pentru toți. Când aveți o audiență specifică, brandingul generic este o alegere neinspirată.

Începeți cu o poveste remarcabilă
Un logo corporate poate fi creat ca proiect unic. În același mod se poate livra și un ghid rapid de stil. Am dezvoltat astfel de proiecte pentru mulți clienți (și ne mândrim cu rezultate excelente). Așa că, vă întrebați, de ce să mai investiți într-un proces mai profund, mai strategic, cu un brief specific?

Răspunsul este că identitatea dumnevoastră vizuală ar trebui să vă susțină în comunicarea poveștii brandului și transmiterii emoției. Trebuie să fiți capabili să transmiteți povestea brandului nu numai într-un mod clar, ci și într-un mod specific – cu cât detaliile sunt mai specifice, cu atât povestea devine memorabilă.

Diferența

Scalabilitate

Știm că mediul de business poate fi imprevizibil, așa că suntem flexibili fie să creștem împreună cu dumneavoastră, fie să ne adaptăm prin reducerea volumului serviciilor noastre, dacă este necesar.

Tarife accesibile

Nu vom bloca retainers. Veți plăti doar pentru serviciile noastre. Preferăm să investiți restul banilor în promovare și să vă dezvoltați afacerea – creșterea dumneavoastră este și creșterea noastră!

Vă întrebați în ce direcție poate evolua marketing-ul dumneavoastră? Haideți să explorăm împreună!

Contactați-ne