Skip to main content

Dezvoltare Web .

Adoptăm o abordare centrată pe oameni în ceea ce privește designul web pentru a-i ajuta pe utilizatori să navigheze mai ușor și plăcut și, implicit să crească brandurile în mediul online. De la tehnologie la proces, fiecare aspect al procesului necesită planificare, comunicare și experiență. Materializați-vă viziunea în ceea ce privește viitorul dumneavoastră website printr-o platformă digitală care este construită pentru a fi performantă.

La Nesco Digital, avem o filozofie clară: site-urile dezvoltate trebuie să combine designul centrat pe utilizator cu un story-telling puternic, cu focus pe susținerea obiectivelor de afaceri și performanță.

Oricât de mult efort depuneți în strategia site-ului, UX sau design, dacă acesta nu funcționează corect, veți pierde atât clienții actuali cât și pe cei potențiali. Iar pe termen lung, un site suboptimal necesită mai mult efort din partea echipei și poate fi mult mai dificil de utilizat, actualizat sau schimbat.

La Nesco, oferim flexibilitate tehnică și creativitate pentru a vă oferi soluții de calitate. Din prima zi, echipa alocată dezvoltării site-ului dumneavoastră va fi implicată în planificarea site-ului. Asta înseamnă că livrăm nu doar un site care îndeplinește un set de specificații, ci o adevărată soluție de afaceri.

Cum lucrăm

Echipa noastră se mândrește cu multiple abordări de dezvoltare pe diverse platforme și tehnologii.

Suntem mai mult decât confortabili să lucrăm în mai multe moduri, de la metodologii Agile până la fazele planificate în sistem Waterfall. Cu toate acestea, constatăm că majoritatea clienților noștri preferă o abordare hibridă. Construim MVP-uri folosind o metodologie Waterfall și apoi adăugăm noi funcții și îmbunătățiri în sprinturi (Agile).

Indiferent de modul în care construim, procesul nostru este iterativ și include mai multe faze de revizii și analize trans-disciplinare, pentru a ne asigura că soluția finală este cât se poate de bună.

Diferența

Scalabilitate

Știm că mediul de business poate fi imprevizibil, așa că suntem flexibili fie să creștem împreună cu dumneavoastră, fie să ne adaptăm prin reducerea volumului serviciilor noastre, dacă este necesar.

Tarife accesibile

Nu vom bloca retainers. Veți plăti doar pentru serviciile noastre. Preferăm să investiți restul banilor în promovare și să vă dezvoltați afacerea – creșterea dumneavoastră este și creșterea noastră!

Vă întrebați în ce direcție poate evolua marketing-ul dumneavoastră? Haideți să explorăm împreună!

Contactați-ne