Skip to main content

Consultanță în transformare digitală.

Brandurile consacrate și startup-urile vor să treacă la următorul nivel. Întrebarea este: încotro? Explorați posibilitățile digitale cu un canvas gol și un partener real.

Majoritatea clienților au un anumit obiectiv sau livrabile în minte. Își doresc fie un website frumos care să convertească sau un marketing performant, care să accelereze dezvoltarea afacerii.

Momentele „încotro acum?” își fac prezența în orice companie. Pentru startup-urile care se află la începutul călătoriei, astfel de momente apar în fiecare zi. Totuși, într-o eră digitală, aceste întrebări vin mult mai repede și cu o intensitate mai mare ca niciodată, chiar și pentru branduri consacrate.

Deși nu este ușor să vă reinventați propria afacere în timp ce o derulați, transformarea digitală tocmai asta presupune și impune. În acele momente, aveți nevoie de un partener care să vadă provocările dintr-o perspectivă nouă.

Nesco Digital oferă o abordare nouă asupra tehnologiilor emergente, deoarece ajutăm activ să modelăm potențialul acestor tehnologii. Avem puterea de a analiza, de a cerceta și de a perfecționa modelele și ideile de afaceri și suntem la fel de dornici să învețăm din business-ul dumneavoastră, așa cum ne dorim să vă oferim și o strategie nouă. Împreună, putem defini viitorul dumneavoastră traseu digital.

Diferența

Scalabilitate

Știm că mediul de business poate fi imprevizibil, așa că suntem flexibili fie să creștem împreună cu dumneavoastră, fie să ne adaptăm prin reducerea volumului serviciilor noastre, dacă este necesar.

Tarife accesibile

Nu vom bloca retainers. Veți plăti doar pentru serviciile noastre. Preferăm să investiți restul banilor în promovare și să vă dezvoltați afacerea – creșterea dumneavoastră este și creșterea noastră!

Vă întrebați în ce direcție poate evolua marketing-ul dumneavoastră? Haideți să explorăm împreună!

Contactați-ne