Skip to main content

Consultanță eCommerce.

Prin intermediul unor experiențe extraordinare, utilizatorii vor deveni clienți, iar clienții, ambasadori ai brandului. Crearea unei experiențe remarcabile presupune tocmai construirea unei relații autentice cu publicul.

De regulă, un site de eCommerce nu reprezintă doar un canal nou, ci un prim pas către transformarea digitală la scară largă. Pentru ca un site să funcționeze așa cum este promovat, procesele offline trebuie deseori reinventate și digitalizate inteligent, în moduri care să îndeplinească cerințele de afaceri setate.

Vă axați pe comenzi mari sau mici? Introduceți produse noi în fiecare an sau în fiecare săptămână? Care este politica dumneavoastră de discount și promoții? Ce produse sunt re-comandate sau promovate ca bundles? Aceste întrebări sunt esențiale în trasarea unei strategii eficiente de eCommerce.

Ne mândrim cu dezvoltarea site-urilor de eCommerce care pregătesc branduri pentru o creștere digitală la scară largă, asigurându-ne în același timp că potențialii consumatori beneficiază de experiența unică pe care o cer. Și când aceste două aspecte se unesc, sunt generate rezultate bune. Abordăm provocarea eCommerce din ambele părți – ne punem atât în locul clienților dumneavoastră și depunem eforturi de a vă înțelege bussines-ul într-un mod care ne plasează într-un adevărat partener digital.

Când lucrați cu noi, vă punem la dispoziție o strategie orientată către consumator, devenim partenerul dumneavoastră pentru a defini întreg procesul de vânzare online și ne angajăm să livrăm un site care oferă o experiență digitală personalizată, de la funcții front-end până la funcționalități back-end.

Diferența

Scalabilitate

Știm că mediul de business poate fi imprevizibil, așa că suntem flexibili fie să creștem împreună cu dumneavoastră, fie să ne adaptăm prin reducerea volumului serviciilor noastre, dacă este necesar.

Tarife accesibile

Nu vom bloca retainers. Veți plăti doar pentru serviciile noastre. Preferăm să investiți restul banilor în promovare și să vă dezvoltați afacerea – creșterea dumneavoastră este și creșterea noastră!

Vă întrebați în ce direcție poate evolua marketing-ul dumneavoastră? Haideți să explorăm împreună!

Contactați-ne