Skip to main content

Colaterale de brand.

După ce strategia este stabilită și identitatea brandului dumneavoastră este formată, este timpul să-i dați viață. Odată ce ați creat un brand remarcabil, se impune să dezvoltați colaterale de brand la fel de uimitoare.

Găsirea unei identități de brand este un exercițiu extrem de conceptual. Există nume și povești de brand, identități vizuale, sigle și elemente de design.

Un nou brand poate solicita totul, de la noi colaterale de marketing și materiale tipărite până la ambalaje regândite sau panou nou deasupra ușii biroului. Din punct de vedere vizual, poate reprezenta un moment de schimbare, o oportunitate de a găsi noi puncte de contact cu consumatorii și angajații în care noul dumneavoastră brand poate avea un impact.

Nesco Digital se ocupă de branding end-to-end, de la o idee mare la o execuție îndrăzneață. Dispunem de abilități de design spectaculoase, dar și de un ochi strategic pentru ca brandingul să ofere o experiență extraordinară.

Identificarea nevoilor

Când branding-ul se schimbă, se schimbă și modul în care te prezinți lumii. Unul dintre cele mai importante și evidente locuri în care se vede, constă în ambalajul produselor. Un branding nou se poate reflecta în cărți de vizită sau în uniforme noi pentru angajați.
Colateralele de marketing vor trebui să se schimbe și ele, de la designul actualizat al broșurilor la noi materiale tipărite și noi șabloane de e-mail (ca să nu mai vorbim de un nou site ).

Vor exista și nevoi interne: angajații dumneavoastră vor trebui să înțeleagă și să accepte schimbarea, ceea ce prespune din partea noastră predarea unui manual despre ce presupune noul branding și cum se poate raporta echipa dumneavoastră la schimbare.

Dincolo de înlocuirea materialelor pe care le aveți deja, procesul de execuție a colateralelor de brand presupune, de asemenea, identificarea unor noi puncte de comunicare a brandului și o verificare a congruenței dintre obiectivele de afaceri și a valorilor brandului dumneavoastră.

Procesul de dezvoltare a colateralelor de brand este o oportunitate excelentă de a analiza modul în care lucrați și de a identifica oportunități capabile să alinieze operațiunile cu ceea ce semnifică brandul dumneavoastră. – consolidarea ideilor, percepțiilor și a poveștilor la care ați lucrat atât de mult să le dezvoltați.

Strategia este setată, iar identitatea brandului dumneavoastră este formată. Acum este timpul să vă faceți brandul vizibil!

We can help you with:
 • colaterale de marketing
 • colaterale de print
 • materiale interne
 • ambalaj produs
 • regândire ambalaj
 • design cărți de vizită
 • semnalistică
 • design uniforme angajați
 • design broșuri
 • șabloane email
 • design website
Diferența

Scalabilitate

Știm că mediul de business poate fi imprevizibil, așa că suntem flexibili fie să creștem împreună cu dumneavoastră, fie să ne adaptăm prin reducerea volumului serviciilor noastre, dacă este necesar.

Tarife accesibile

Nu vom bloca retainers. Veți plăti doar pentru serviciile noastre. Preferăm să investiți restul banilor în promovare și să vă dezvoltați afacerea – creșterea dumneavoastră este și creșterea noastră!

Vă întrebați în ce direcție poate evolua marketing-ul dumneavoastră? Haideți să explorăm împreună!

Contactați-ne