Skip to main content

01.

Digital marketing.

Activitățile de marketing derulate ar trebui să fie axate in mare parte pe date și centrate pe oameni. Avem convingerea că succesul unui proces de marketing constă într-un storytelling impactant, dedicare și rigoare  analitică – toate acestea combinate cu metodologia Agile, atât de necesară pentru a le închega.

Digital marketing-ul a evoluat de la un simplu canal de promovare la canalul central al unul plan de marketing deținând propria strategie digitală și obiective clar definite.

02.

 Web design.

O strategie de marketing digital ar trebui să aibă un singur obiectiv, și anume: crearea unei experiențe memorabile și valoroase în rândul tuturor consumatorilor. Ne place să creăm experiențe care conectează puternic consumatorii și-i inspiră în procesul decizional. De asemenea, apelăm constant la o serie de soluții digitale care ne permit să oferim recomandări și optimizări în vederea atingerii obiectivelor setate.

03.

 Graphic Design.

Oferim viziunea strategică, ruta creativă și toate resursele necesare pentru a crea un conținut relevant, de calitate, capabil să genereze conversii. Construim branduri în mediul digital care se impun prin autenticitate, memorabilitate și o conexiune puternică cu audiența lor.

04.

Consultanță.

Activăm ca parteneri, consultanți și ghizi pentru acele branduri care își propun să treacă printr-un proces de transformare digitală. Indiferent de direcția aleasă, venim în întâmpinarea voastră cu idei și pasiune pentru a ajunge în punctul dorit.

Punem pasiune în tot ceea ce facem.

Nu contează dacă sunteți o armată formată dintr-un singur membru sau faceți parte dintr-un mare departament de marketing al unui brand global, efortul și dedicația noastre sunt aceleași.

Avem 3 sisteme de lucru pentru a vă satisface nevoile și bugetul.

Bazat pe timp

Bazat pe etape

Echipă dedicată

Hai să discutăm ce urmează

Aveți un proiect sau o întrebare? Ne-ar bucura să împărtășiți cu noi