Provocarea.

Ofertele de servicii destinate clienților au fost afișate pe cinci site-uri diferite, fiecare având un branding distinct. Fiecare dintre aceste site-uri a dispus de o cantitate generoasă de conținut care urma să fie analizat, eliminat sau refăcut.
Din cauza mediului fragmentat, clienții unei singure linii de servicii nu erau conștienți de natura integrată a ofertelor. Cu toate acestea, fiecare linie de servicii era complexă și dificil de explicat.

De asemenea, site-urile nu au fost configurate în vederea generării de lead-uri, lipsindu-le CTA-uri importante atât pe homepage, cât și pe alte pagini. Ca urmare, numărul vizitelor pe site scădea considerabil și fără a converti.

Client

Havi

Domeniu

Logistică

Livrabile

Strategie digitală
Design website
Dezvoltare web

Planificare strategică.

Strategia noastră de web a avut în vedere 3 aspecte principale: adaptarea noului brand pentru web, crearea unui funnel de conversie și definirea parcursului utilizatorului și dezvoltarea unui site care să integreze mai multe sub-branduri.

Pentru a trece la implementare, am efectuat un audit complex al conținutului site-urilor existente, lucru care ne-a ajutat să ne asigurăm că nu am omis nimic în procesul de planificare și arhitectură a informației.

Cu o strategie clară, practică, o planificare atentă și un conținut și un design relevante, am reușit să construim un nou site, capabil să genereze lead-uri.

Design original.

În primul rând, a trebuit să integrăm noua identitate vizuală în designul site-ului.

Designul pe care l-am dezvoltat a fost curat și consecvent, prezentând informațiile într-o formă simplă, digerabilă. Am acordat o atenție deosebită prezentării serviciilor suplimentare sau conexe, precum și CTA-urilor în vederea generării lead-urilor.

Rezultat.

Un website care prezintă portofoliul complet de servicii și un singur brand, unitar, bine poziționat pentru a genera lead-uri, crește vizibilitatea și afacerea.