Cost / Client nou

-36%

Calitatea lead-urilor

+84%

Conversie Landing Page

+9.9%

Provocare.

Prima noastră provocare a fost îmbunătățirea eficienței campaniilor PPC în contextul unei performanțe a campaniilor Google AdWords existente sub medie. Multe cuvinte cheie și grupuri de ad-uri au fost duplicate sau triplate, bugetul a fost gestionat greșit, iar termenii de căutare de calitate au venit la un cost / clic astronomic.

Aproape toată lumea ar presupune că cineva care caută „companii îmbunătățire credit” este mult mai valoros decât cineva care caută „cum să-mi îmbunătățesc creditul”, deoarece primul înseamnă că este dispus să plătească pentru un serviciu. Cu toate acestea, ambele lead-uri caută în cele din urmă aceeași soluție și, dacă putem achiziționa la un cost/click mult mai ieftin, atunci ambii utilizatori pot juca un rol cheie în creșterea noastră.

Rezultate.

Datorită structurii îmbunătățite a contului AdWords, urmăririi exacte a conversiilor, a unui A / B testing semnificativ și a mecanismelor eficiente de feedback, am reușit să creștem treptat numărul de clead-uri.

Am ajutat să creștem și să oferim brandului un spațiu unic în zona de reeșalonări credit și de mentorat, menținând în același timp un flux constant de lead-uri.

Datorită optimizării landing page-urilor și a conținutului de pe site, am obținut o creștere a ratei de conversie de 9,9%.

Eforturile noastre PPC au dus la o calitate îmbunătățită a lead-urilor și nu au impus limitări asupra rentabilității cost / conversie, ceea ce ne-a permis să experimentăm dând curs unor noi inițiative care, în cele din urmă, au generat și mai multe rezultate. În general, costul / lead s-a îmbunătățit cu 36%.

Proiect

Îmbunătățirea calității lead-urilor

Client

Experian

Domeniu

Financiar

What We Did

Design Landing Page
PPC Management
Display Advertising
Remarketing