Skip to main content

Magazin online Magento.

Magento este platforma ușor adaptabila oricarui tip de business și pregatita sa aducă rezultate. Intră în randul lor dacă vrei o platforma fara compromisuri

1 din 4 magazine online este construit pe Magento.

Scalabilă

Ușor de adaptat momentului în care se afla business-ul tău, nefiind nevoie sa migrezi către o altă soluție.

Extensibilă

Indiferent de ce softuri 3rd party folosești, Magento permite integrarea acestora, iar noi suntem gata sa facem fata oricaror provocari.

Modulară

Nu știi exact ce vrei acum? Orice modul poate fi adaugat pe parcurs în funcție de ce idei ai sau de ceea ce spun datele din Analytics.

Etapele de lucru

pentru ca tu să oferi clienților tăi cea mai bună experiență de cumpărare online.

Analiză cerințe și research.

O etapă esențială pentru a avea un workscope corect setat, o echipa potrivită proiectului și nevoilor tale.

01

Configurare și implementare design.

Adaptat pentru toate device-urile, fie că este un wireframe personalizat sau pornim de la o tematică dată.

02

Dezvoltare și personalizare.

Oferim toate serviciile pentru extensiile și modulele Magento 2.

03

Testare și livrare.

Ne asigurăm că totul este perfect, manual și automatizat, atât pentru front-end, cât și pentru back-end.

04

Update și mentenanță.

Din acest moment detineti un magazin online in perfecta stare de functionare, monitorizat continuu și de asemenea updatat de fiecare data de către noi în mod remote. Updatam platforma Magento în permanentă cu ultimele patch-uri de securitate și performanța. De asemenea va stăm la dispoziție pentru a va oferi suportul necesar pentru platforma pe toata perioada colaborării.

05

Vrei un magazin de la zero?

Magento e una dintre cele mai mari și puternice platforme de e-commerce.
De aceea, ajutăm la crearea magazinelor online și le oferim tot ce au nevoie pentru a se dezvolta armonios. Personalizăm și configurăm în funcție de necesitățile fiecărui business, mereu cu scopul de a face performanță.

Vrei să optimizezi magazinul?

Suntem atenți la magazinul tău. Când e nevoie de personalizări sau îți dorești ceva special, intervenim rapid – lucrăm la dezvoltarea de extensii și module pentru îmbunătățirea sistemului. Scopul nostru este să avem întotdeauna clienți fericiți!

De ce sa alegi un magazin online construit pe Magento?

Magento este solutia ideala pentru un magazin online de inalta performanta, scalabila la nivel mondial, pentru afaceri ce-si doresc o crestere rapida. In medie, comerciantii care folosesc Magento cresc de 3x mai rapid decat cei de pe platformele competiției.

Proiectat pentru a fi scalabil si pentru a oferi performanțe optime, Magento ofera un pachet de caracteristici puternice si flexible atat pentru ​​backend cat si pentru frontend cu scopul de a optimiza tehnicile de marketing și analiză, și pentru a îmbunătăți opțiunile de administrare. Astfel, sunt optimizate motoarele de căutare și de gestionare al catalogului pentru a controla aspectul, conținutul și functionalitatea magazinului online al fiecărui retailer. De asemenea, dacă iti doresti sa dezvolți un magazin online cu extindere internationala, cu Magento poți crea și gestiona mai multe site-uri de e-commerce (în mai multe limbi și cu mai multe monede).

Ce funcționalități oferă Magento?

Pe langa caracteristicile mentionate anterior, un magazin online Magento ofera un management facil si intuitiv al continutului site-ului, configurare mobile-friendly, este o platforma puternica (poate gestiona peste 80.000 de comenzi pe ora si poate suporta până la 500.000 de produse pe un singur site). De asemenea, deține o căutare inteligentă cu filtrare pentru cumparatori.

Magento oferă o gama complexă de instrumente pentru a prelua controlul complet asupra aspectului si a functionalitatii unui magazin online si pentru a oferi o experienta excelenta de cumparaturi online clientilor. Printre acestea regasim: managementul catalogului, navigarea pe paginile produselor, managementul comenzilor, plata si transportul, analiza si raportare, conturi si servicii pentru clienti, segmentarea clientilor, relatii dinamice de produse bazate pe reguli, promotii, un sistem de gestionare a continutului, roluri de permisiuni si de administrator, optiuni de loializare si multe altele!

De ce noi?

Indiferent dacă îți dorești un magazin online Magento nou, sau doresti sa migrezi de la Magento 1 la Magento 2, sau de pe o alta platforma catre Magento, vom planifica si realiza întreaga dezvoltare impreuna, de la proiectare și pana la optimizare pentru a obține cele mai bune rezultate!

Misiunea noastra este sa livram un magazin online Magento ce are configurarile potrivite, iar sustinut de o strategie de marketing solida sa reuseasca sa-si atinga targetul. Fiind extrem de atenți la detalii, tindem către perfecțiune și livrăm mereu mai mult decat promitem.

Ai nevoie de un magazin online Magento?

Noi te putem ajuta!

Completează formularul și te vom contacta imediat