Skip to main content

Campanii

Instagram Ads.

Sunt peste 5 milioane de utilizatori de Instagram în România. Gasesti cu usurinta persoanele care se incadreaza in profilul tău de client. Poți alege audiențe în funcție de date demografice, de comportamente sau de informații de contact.

Clienții noștri au un CPA mediu cu 46% mai mic

Ce obții prin campaniile de Instagram Ads:

Vizibilitate

Crezi că mai multă lume ar trebui să știe despre brandul tău? Și noi. De aceea campaniile de imagine (brand awareness) sunt cele prin care te facem cunoscut. Cu ajutorul lor, te poziționezi în mintea consumatorilor, te diferențiezi de concurență și îți promovezi produsele și/sau serviciile.

Fresh Leads

Orice business solid are nevoie de o bază de date relevantă, bogată în informații (e-mail, telefon, nevoi etc.) despre segmentele de audiență, cărora, ulterior, să le trimiți diverse oferte, colecții noi sau să le sugerezi produse. Putem să facem asta să se întâmple exclusiv prin campaniile de generare de lead-uri.

Vânzări online

Aici se întâmplă magia: transformăm utilizatorii de pe Facebook în noi tăi clienți, comunicând specific cu ei și determinându-i să achiziționeze produsele tale.

Etapele de lucru

în campaniile de Instagram Ads

Research.

Un start bun e esențial în orice proiect, așa că primul pas când ne apucăm de campanii de Instagram Ads este să ne uităm în detaliu la business-ul tău și la competiție. După o analiză completă, conturăm obiectivele și strategia de marketing pentru Instagram Ads. Acestea vor fi trasate în funcție de perspectivele de business și nevoile specifice proiectului tău.

01

Planificare.

Pasul următor constă în crearea contului tău în Facebook Business Ads (în cazul în care nu există deja), setarea Facebook Pixel și interconectarea cu profilul de Instagram Business. Acestea vor fi urmate de planificarea și structurarea campaniilor propriu-zise.

02

Implementare.

Confirmăm cu tine tipurile de campanii, targetarile si alte elemente specifice nisei tale de business. Doar după ce avem OK-ul tău, continuăm cu realizarea propriu-zisă a campaniilor, în funcție de geo-locație, device-urile pe care vor apărea, intervalele orare optime pentru afișarea reclamelor, buget, strategia de licitare, precum și alte setări specifice platformei.

Fiecare campanie conține reclame realizate sa raspunda tipului de client targetat si etapei de cumpare la care se afla, cu texte dezvoltate special pentru fiecare reclama in parte, care completează produsul sau serviciul care urmează să fie promovat.

03

Optimizare.

După ce dăm start campaniilor și în funcție de buget și de strategia adoptată, intervenim pe reclame zilnic sau săptămânal pentru maximizarea performanțelor acestora.

Marele nostru avantaj este că Nesco Digital este Partner Facebook Marketing, adică o agenție certificată Facebook, așa că vom primi suport și soluții rapide de la consultanții platformei, totul pentru obține cele mai bune rezultate.

Transparența e vitală în orice parteneriat, așa că lunar, vei primi un raport care atestă rezultatul campaniilor Facebook Ads. Astfel, vei putea înțelege și interpreta lead-urile generate, ROI-ul (rate de conversie) înregistrat, vanzari raportate în platforma, numărul sesiunilor în funcție de dispozitive și alți KPIs pe care îi atingem pentru tine.

04

Testare.

Credem că adaptabilitatea e esențială în digital, așa că vom testa constant reclamele tale și le vom îmbunătăți constant. Prin A/B testing, determinăm cum putem să avem CTR (rată de click) mai bună, un ROI (rata de conversie) in creștere sau un cost mai mic per click pentru tine. Testăm constant, mesaje diferite si vizualuri diferite, cautam mereu noi audiențe cu rezultate optime.

05

Ai nevoie de promovare pe Instagram?

Știi adevăratul potențial al afacerii tale?

Noi te putem ajuta să-l duci la un nou nivel!